mya100to@gmail.com

0884 09 60 50

Какво правим

Мястото предлага образователни услуги за развитие на деца от 0-5 клас и техните семейства. И тържества.

Създадохме наш метод на работа, който следва децата, расте и се развива заедно с нашите възпитаници. Целта му е те да растат здрави физически и психически. Затова включва описаното до долу.

Ученето при нас е основна ценност и дейност. То е творчески процес, който се случва във всяко дете. И като такъв може да бъде подпомаган, но не и насилствено налаган. В това е различието на метода на работа в Мястото – детето да бъде освободено да може само и по убеждение да учи творчески. Тази нелека задача постигаме с ежедневна усилена работа с всяко дете и групата като цяло. За да са резултатите на детето истински плодове на неговия нелек труд. 

Работим в училищна и ваканционна форма на занималня за деца от 0-5 клас.

И в двете форми подготовката за училище е само основата. В добавка децата учат и за живота.

Английски децата научават, простичко казано по метода на „майчиния“ език, а по научному - по иновативния метод на “симулирано потапяне“.

Творим. Възпитаваме. Учим се да сме свободни и отговорни. На правила.

Работим с децата, техните родители и семейства заедно. За нас всяко дете е цяла галактика, която очаква да бъде открита, опозната и облагородена. А откритията, изследваме в дълбочина, споделяме с родителите и отработваме ежедневно.

При нас виждаме, разбираме и подпомагаме всяко дете само да се учи и успява да се справя със себе си. Детето да вижда себе си и околните, подпомогнато да разбира истината за случващото се и така да гради трайно знание, придобито чрез собствения си преживян и осъзнат опит.

Изучаваме заедно с децата явленията и процесите от заобикалящия ни и вътрешния ни свят. Учим историята и биологията на човека. Учим се на добродетели.

Учим се да се радваме на живота и да празнуваме естествено и спонтанно. Да играем. Да разтоварваме и разпускаме.

На излизащите от Мястото наши възпитаници предлагаме стажове и други форми на продължаващо обучение.

Помагаме родителите с поведенчески консултации. През есента на 2018 г. е старта на училището за родители.

В голямата къща на Мястото се празнуват и рождени дни на децата по семейному. Те са подходящи за ценителите на големите семейни празненства заедно с много приятели и гости, на които вие да бъдете домакините и участниците. Без досадното чистене, всички заедно, забавлявани от аниматор и от самите себе си. Можете да споделите с всички своите кулинарни умения или да поръчате кетъринг. Тортата също.

Вече сме празнували първите погачи и прощъпулници в близката до домашната атмосфера на Мястото. Семейните празници са топло посрещани при нас.

Отлично се получават честването и празнуването на Баба Марта, Коледа, края на учебната година, и многото други ученически и традиционни празненства. Насърчаваме тяхното организиране и случване от децата и техните учители, защото така забавата е за всички. А ние да допълним и подпомогнем останалото със залата ни, озвучаване, и каквото е необходимо.

Весело отпразнувахме и „Празника на буквите“ с целия 1б клас на 104-то училище – успяхме да съберем близо 60 родители и техните деца през м.април 2018.

To Top ↑