mya100to@gmail.com

0884 09 60 50

За Мястото

Добре дошли в Мястото!

Мястото е една по-различна концепция за работата с децата и техните семейства!

Мястото е училище за живота, където всички ние, деца и възрастни, се учим да живеем в мир, любов и разбирателство със себе си и останалите. Като в португалската поговорка: „Който живее, за да учи, ще се научи да живее“.

За това разработихме и развиваме наш модел на работа. При нас добре дошъл е всеки, който иска да научава и да се развива, да бъде по-добър и да познава себе си и другите. Който иска да помага и да бъде подпомаган.

  

В Мястото вярваме, че възпитанието е важна част от образованието и културата на всеки човек, както и, че те се изграждат най-добре в семейството. Затова Мястото е естествено продължение на семейната среда. Ние всички сме едно по-голямо семейство, заедно в нашата по-голяма къща - Мястото за всички нас.
На творчеството сме отредили особено място – имаме цял кът с разнообразни материали за свободно ползване. Учим се да творим без да похабяваме, да рециклираме и задължително само когато истински искаме да го направим, сами или с приятели, защото...

В Мястото е задължително да сме свободни, истински и добри.

И понеже всичко, което сме написали не е лесно, затова го учим неуморно всеки ден. Сами и с помощ, но главно сами.

Говорим си на ти и можем да разказваме много, но те каним в училището на живота „Мястото“.

Мястото е отворена платформа за споделяне, в която всеки е поканен да се включи с идеите и стремежите си. Стани част от нас!

To Top ↑